Motorkerékpár webshopSzemélyautó webshopKamion webshopMezőgazdasági gépekMunkagép webshopFelszerelés webshop

Építőipari márkák

Közösség

 

Armafilt  szűrők

Az Armafilt szűrők gyártója a magyarországi Armafilt Zrt. A gyár már 2500 féle szűrőt gyárt nemcsak a személyautó piacra, hanem a haszongépjárművekhez is. Az Armafilt Zrt magyarországi felhasználás mellett külföldi piacokra, - német, olasz stb – is szállít olajszűrőt, levegőszűrőt, üzemanyagszűrőt, utastér (pollen) szűrőt.

Szűrökkel szemben támasztott követelmények:

OLAJSZÜRÖK
Az ARMAFILT olajszűrő szerepe a motorba bejutott vagy ott keletkezett és a kipufogógázzal el nem távozott szennyezőanyag kenőolajból történő kiválasztása. Az olajszűrő betétek szűrőanyaga kiváló minőségű speciális impregnált papír. A felhasznált egyéb anyagok (ragasztók, gumi alkatrészek stb.) a kenőolaj az üzemanyag vegyi hatásainak és a magas üzemi hőmérsékletnek, továbbá a változó olajáram hatásainak ellenállnak. A fém alkatrészek korróziótól védettek. A fémházas olajszűrők beépített szelepeket is tartartalmazhatnak, melyek pontos kivitelezése révén nyugalmi állapotban jól zárnak, pontosan nyitnak, kis átmeneti ellenállással dolgoznak. Rendkívül fontos a szelepek biztos működése és a szűrőház tömítettsége.

ÛZEMANYAGSZÜRÖK
Az ARMAFILT üzemanyagszűrői kiszűrnek minden ártalmas szennyeződést az üzemanyagból, amelyek fennakadást jelentenének a motor működésében.

LEVEGÖSZÜRÖK
Az ARMAFILT levegőszűrők tökéletesen eltávolítják a beszívott levegőből a motor szempontjából veszélyes kopást okozó anyagokat. A megfelelő szűrőanyag kiválasztása a nemzetközi szabványos vizsgálatok alapján történik, szakszerű laboratóriumi vizsgálatok eredményeire és a papírgyártó cég szakembereinek szakvéleményére támaszkodva.

POLLENSZÜRÖK
Az ARMAFILT utastér levegőszűrői tiszta levegőről gondoskodnak a járművek belsejében. Az ARMAFILT utastér levegőszűrői közel 100%-ig kiszűrik a pollent és az aktív szénréteggel kombinált szűrőanyagok még a szervezetünkre ártalmas gázokat, mint például a nitrogén oxidokat is kiszűrik.

Az armafilt Zrt Weboldalán még többet tudhat meg a szűrőkkel kapcsolatban:http://www.armafilt.hu

 

Nyelvek

Bejelentkezés

Mezőgazd. márkák

Munkagép márkák