Motorkerékpár webshopSzemélyautó webshopKamion webshopMezőgazdasági gépekMunkagép webshopFelszerelés webshop

Építőipari márkák

Közösség

 

Cégünk - a Láng Kaposvár Kft – stratégiai elhatározása, hogy minden olyan gépjárműhez - amely keréken gurul és motor hajtja – tudjunk partnereink részére alkatrészt biztosítani, ezért a motorkerékpár, személyautó, rakodó gépek, targoncák és mezőgazdasági gépek alkatrészeinek beszerzése mellett teherautó /kamion/, buszok, pótkocsik alkatrészeit is beszerezzük. Mamár több mint 160 magyar és külföldi beszállító partnerrel vagyunk kapcsolatban.

 

• Az alkatrészeket ma már 8 autóval szállítjuk ki ügyfeleinknek Somogy, Baranya és Tolna megyében naponta kétszer Budapestről és Kaposvárról.

 

• Bármilyen haszongépjárművel kapcsolatos alkatrészt, után gyártottat vagy gyárit a Láng-Kaposvár Kft-nél mindent egy helyen megtalál.

 

• A délelőtt 10:30-ig leadott rendeléseket, Budapestről délután 15 óráig , a 10:30 után leadott rendelés pedig másnap reggel 8:00-tól kiszállítjuk illetve átvehető.

 

Webáruházunkban csak egy cég alkatrészei találhatók, ezért fontos, - mert még több mint 60 beszállíton van Európából - hogy telefonon, e-mailon, faxon stb. érdeklődjön vagy keressen meg üzletünkben.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket telephelyünkön, ahol szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Árajánlat kérés ill. rendelés esetén hívható:

 

Tel: 82/320-512

Fax: 82/421-011

Mobil: 30/9863-763, 30/377-9738, 30/929-6913

Skype: langkaposvar

E-mail: langkaposvar@langkaposvar.hu

 

 

Belépés a Webáruházba

 

 

 

 

Nyelvek

Bejelentkezés

Mezőgazd. márkák

Munkagép márkák