Motorkerékpár webshopSzemélyautó webshopKamion webshopMezőgazdasági gépekMunkagép webshopFelszerelés webshop

Építőipari márkák

Közösség

Személyautó webáruházunk utángyártott autóalkatrész keresésére szolgál. A nem talált autóalkatrészek vagy csak gyári alkarészként szerezhetők be, vagy – mivel újabb és újabb után gyártott termékek kerülnek látókörünkbe és még nem volt módunkban webáruházunkban megjeleníteni – de egyéb belső keresőkön természetesen megtaláljuk és telefonon, e-mailon stb. érdeklődés esetén beszerezzük. Minden autótípusnak minden gyári alkatrészét beszerezzük. Nálunk a Webáruházunkban nem szereplő „keleti autók” autóalkatrészeit is beszerezzük. A ma 13-16 óra között leadott gyári alkatrész rendelések Németországból a Magyar piacnál jobb áron holnap reggel 8 órától átvehetők illetve kérésre kiszállítjuk.

Európából 1-3 nap, Japánból, Kínából és USA-ból 7-14 nap alatt érkezik meg az autóalkatrész. Nagyon fontos, hogy az autóalkatrész keresésekor pontosan válasszuk meg autónk adatait, mint az alvázszám, motorszám, évjárat, lökettérfogat, LE vagy kilowatt vonatkozásában.

Az alvázszám és motorszámnál csak a járműre jellemző töredéke jelenik meg a keresőben ezt kell összevetni a forgalmiban találtakkal.

Az alkatrész megtalálásakor pl. levegőszűrő, a katalógus az általunk forgalmazott valamennyi beszállító levegőszűrőjét megjeleníti, ezért a bal felső sarokban levő „összes" gombot lenyitva ki kell választani a megfelelő márkát mert sokkal könnyebben áttekinthető és kiválasztható a keresett autóalkatrész.

 

A megtalált alkatrész a körülötte behatárolt területén minden fontos információ megtalálható. A terület jobb alsó sarkában található akciós árak gombra kattintva több mint 20 magyar és külföldi beszállító kínálatából válogathat, valamint megtekintheti az Ön 30-50 %-al csökkentett "internetes, akciós árát"

A készleten jelzett zőld mezőben a kaposvári készletünk látható, de naponta háromszor jön árú Budapestről, így amegrendelt alkatrészt még aznap kitudjuk szolgálni. Az "i" betüvel jelzett távoli készlet másnap reggeltől átvehető illetve kérésre házhoz szállítjuk.

Egy-egy alkatrészmárka többször is előfordulhat, mert ugyanazt a márkát – a minőség megegyező - több importtőr beszállító /Német, Angol, Olasz, Kínai stb./ is forgalmazhatja. Önnek lehetősége van a legjobb ajánlatot választani !

 

Árajánlat kérés ill. rendelés esetén hívható:

 

Tel: 82/320-512

Fax: 82/421-011

Mobil: 30/9863-763, 30/377-9738, 30/929-6913

Skype: langkaposvar

E-mail: langkaposvar@langkaposvar.hu

 

 

Sikeres, jó vásárlást kívánunk!

 

Belépés a Webáruházba

 

 

 

Nyelvek

Bejelentkezés

Mezőgazd. márkák

Munkagép márkák